Vores◦barn◦kræft◦fotos◦IV

Højdosiskemo, stamcelletransplantation og isolation. Min mand og jeg skiftes til at være på hospitalet to nætter ad gangen. Vi bruger tavlen til at notere hendes vægt, hvor meget hun drikker, og hvor meget hun tisser. Vi skriver også vigtige værdier, så vi dagligt kan følge med i, hvordan det går, når resultatet fra blodprøverne kommer. Og vi skriver, hvad hun pt. kan lide at drikke/spise i håbet om at få mest muligt i hende. Og hvad der gør hende glad. Samt eventuelle spørgsmål, der skal afklares:

Musikere og klovne underholder i slusen/mellemgangen.
Pædagogen må komme helt ind på værelset:

Stamcelletransplantationen:

Hun (og hendes storebror) får Zovirax for at undgå skoldkopper:

Hun får også diflucan for at undgå svamp:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *