Børn på hotel i København

De sidste par år er vi taget på en forlænget weekend i Danmark i januar eller februar. Dette år var vi turister på hjemmebane, da vi bookede et værelse på Tivoli Hotel i København. Det kommer vi næppe til at gøre igen.

Men lad os starte med det positive. Først og fremmest er det dejligt bare at være sammen, at holde pause fra hverdagens obligatoriske gøremål og at komme lidt ud i byen. Desuden er hotellets pool en lille perle, der både er børnevenlig og, ja, nærmest poetisk med små stjernelys i loftet. Der fik vi plasket en del med vores søn.

Men så er der heller ikke så meget mere på plussiden. Det ene indendørs legeområde var mørkt, og hoppeborgen larmede. I det andet område manglede jeg nogle behagelige forældrestole, hvor jeg kunne amme vores lille datter. Begge rums muligheder var også hurtigt opbrugte, i hvert fald for vores søn på to et halvt år, der manglede helt almindeligt legetøj.

Vores værelse var for lille, køleskabet virkede ikke, og der var ret nusset. Morgenmaden i restauranten var middelmådig, og aftensmaden var decideret dårlig – og alt for dyr.

Herregårdsferie

Tidligere år har vi været på Kragerup Gods og Sørup Herregård med vores søn. Fordelene begge steder er: 1. Kort køretid fra København, men alligevel langt ude på landet. 2. Rigtig god mad. 3. Kun få andre gæster. 4. Pool.

Men særligt førstnævnte sted var hyggeligt. Vi havde et fantastisk værelse med himmelseng, gik tur med barnevognen i den sneklædte park, fik kaffe og småkager foran pejsen osv.

Jeg håber, vi kommer af sted igen og hører meget gerne om gode erfaringer med miniferier i Danmark, helst på Sjælland, som er velegnede til helt små børn.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så send en mail på: blog▪familiebobler.dk

Maj 2015