Sommer i Ishøj

Jeg beslutter at tage ungerne og deres mormor med på tre dages ferie, mens min mand er på Roskilde Festival. Jeg er sent ude, så det eneste, vi kan finde, er et vandrerhjem i Ishøj. Ikke videre eksotisk, men skidt med det.

På plussiden er, at mormor er tvangsindlagt til at se ungerne i øjnene i stedet for at suse rundt til fredsdemonstrationer, teaterforestillinger og pensionistfrokoster. Desuden får vi en af dagene små legekammerater på besøg og har sammen med dem en rigtig fin eftermiddag på stranden, som vi når ved hjælp af ben og klapvogne. Vi kommer desværre ikke på Arken, så det er fint på strandturen at se en smule af museets udendørs udstilling ”Kunst i sollys”: en kæmpe gynge ude i vandet, drømmefangere og store spind af farverige snore. Selve vandrerhjemmet er også velfungerende, og der findes sandkasse med legehus, hoppepuder, megaskak foruden en tilstødende campingplads, der er interessant at udforske…

Men. En anden gang skal vi altså have en hytte med eget køkken. Det er alt for besværligt (især med to små børn, der sover lure på hver sit tidspunkt), at vi skal over i en anden bygning til fælleskøkkenet, hver gang en sult melder sig, eller vi har brug for vand til kaffe eller sutteflaske. Derudover er der ærgerligt mennesketomt, hvor jeg havde regnet med, at der ville være fyldt med andre feriebørn, som vores dreng kunne futte rundt med. Endelig er det bagende varmt, og der er absolut ingen skygge at finde ved køkkenet og legepladsen. Plant dog nogle træer.

Men ideen er god. En lille hyttetur med mormor tager vi gerne en anden gang.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så send en mail på: blog▪familiebobler.dk

Oktober 2015